VARESØK
 
VÅRE PRODUKTER
Dioder (LED)
Fjernstyrte Kontakter
LED - Arbeidslamper
Led Dimmere
Led-Strips
Spot
Ukens Tilbud
Fasadebelysning
MV-Led
Step-Light (Trappebelysning)
VM-Led, Lysmodul(er)
Tilbehør
Dot-Light
Tranformatorer
NYHETSBREV
Din e-post

Velg handling

Hva er 5 pluss to?


TIPS EN VENN OM OSS
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

TEKNOLOGI
nettbutikk fra Shop123

LEDteknikk har som mål å satse på kvalitet på de produkter vi lagerfører. Vi er klar over at det forekommer masse billige Kina- dioder på markedet, men vi er ikke intereseert i denne type lysdioder. Vi forsøker å lete etter beste kvalitet hos våre produsenter, for å bli en ledende leverandør av optokomponenter till firmaer og privatpersoner. Vi anser at det er viktig for dere å enkelt kunne handle lysdioder og tilbehør av høy kvalitet på en enkel måte, og på samme sted. Norge behøver mer innovationer og LED-teknikken trenger support fra mennesker som jobber med dette. Hvem som helst, Du, Ditt firma og alla andre som bruker eller interesserer seg for lysdioder i dag, kommer til å påvirke framtiden. Vi får våre varer vesentlig fra Syd-Korea, Tyskland og litt fra Holland.

Vi ser gjerne at våre kunder sender oss sine projekt, for at vi kan videreformidle dette til en evemtuell leverandør. Send gjerne inn bilder og en kort beskrivelse av hvert projekt, så støtter Du utviklingen. Det har ingen betydning hva Ditt projekt går ut på, stort eller lite, lek eller alvor, resultatet av Ditt prosjekt kan ha stor betydning for utviklingen.

 Send dine bilder og beskrivelse til: post@ledteknikk.no.

Vi har selv også hatt ulike prosjekter på gang, og savnet alltid noe for å sluttføre eksperimentet. Jeg håper at dere slipper dette, og at LEDteknikk.no har detaljene dere leter etter. Om det er noe dere savner så vil vi gjerne være med på det. Send en mail til post@ledteknikk.no så skal vi forsøke å oppfylle dine ønsker.

 Til slutt håper vi på et hyggelig samarbeide med våre kunder, store og små, og ønsker et godt resultat for Deres prosjekter.

 Firmaopplysninger:

 Ledteknikk.no AS,
 Melsomvikveien 6 A, ( 2.etg.)
 3160 STOKKE
 Org.nr: NO 994 984 365 MVA
 Tel:+47 94 54 33 01

DIN HANDLEVOGN
Ingen varer
PRODUSENTER
BESTSELGERE
3-Pack med Fjernkontroll, IP20
Dot-Light
Fasadebelysning
Fjernkontroll til LR 1
GU10, 42 watt's Halogen
Led Dimmer LR 1
LS, 11,2 watt's
MV-Led
Nicol
SLT-15
nettbutikk fra Shop123